Lifestyle

01 / 13

De tijd vliegt, zegt men. En dat is echt zo; voor je het weet, is het jaar weer om. Ondertussen groeien de kinderen op, ga je door een nieuwe fase van je leven of zijn er belangrijke momenten gepasseerd en kom je tot de conclusie dat je heel weinig '"deftige" foto's van jezelf samen met je gezin/partner/kind/hond/... gemaakt hebt.


Een lifestyle shoot is de perfecte manier om de tijd even stil te zetten en te genieten. Genieten van elkaar, van de natuur, van de rust en de stilte, van de zon op je gezicht, ...

Achteraf bezorg ik je tastbare herinneringen die je voor altijd kunt herbekijken en die een spontane glimlach zullen opwekken.

Mijn voorkeur gaat uit naar shoots op een buitenlocatie zodat ik ten volle gebruik kan maken van natuurlijk licht. Hierbij maak ik ongedwongen en warme foto's waarbij jullie eigenheid in de verf gezet wordt.

Verwacht je dus niet aan stijve of geposeerde beelden.

Je krijgt van mij ook een inspiratiegids met vrijblijvende kledingtips, zodat je niet hoeft te stressen over wat jullie nu moeten aandoen!

En voor de mannen: ik weet het, jullie staan niet graag voor de camera! Geloof mij, élke man dat voor mijn lens passeert, zegt hetzelfde. Daarom geef ik jullie graag deze garanties mee:


  • De shoot is voorbij voordat je het weet! We maken een korte wandeling en that's it.
  • Ge moogt mij en mijn lens de hele tijd negeren - ik zit daar echt niet mee 😆
  • Jouw partner zal je achteraf zó dankbaar zijn voor je opoffering!


Laat mij jullie verhaal vertellen met beelden die je voor de rest van je leven zult kunnen koesteren!

Heb je ook interesse om jouw gezin vast te leggen op de gevoelige plaat? Aarzel dan niet om contact op te nemen!