Voor fotografen

the most EPIC styled shoot is coming your way

The Story Sessions

Samen met Erin van Tales By Light Photography organiseren we met The Story Sessions een derde editie van onze styled shoot! Deze keer gaan we all out en hebben we een magnifiek pand afgehuurd. Lees snel verder in onze brochure!

Brochure

Als ondernemer heb ik de voorbije jaren zelf heel wat zaken aangeschaft om mijn workflow te optimaliseren, denk maar aan cursussen, software, coachings, ... Hieronder deel ik mijn favorieten!

Flodesk


Flodesk is een programma waarmee je de mooiste mails kan maken dat de klant écht aanspreekt. Ook kan je er vanalles in automatiseren; een voorbeeld hiervan is dat je mijn huwelijksbrochure rechtstreeks vanaf mijn website kan downloaden zonder dat ik hierin moet tussenkomen! Allemaal dankzij Flodesk, en ik kan jou maar liefst 50% korting geven als je hier klikt!

Pic-time


Pic-time is een platform waarmee ik foto's deel met mijn klanten via persoonlijke, online galerijen. Het zorgt voor een fantastische client experience: vergeet Dropbox om je foto's door te sturen! In de plaats daarvan beleeft je klant de fotoshoot opnieuw dankzij geïntegreerde slideshows van de beelden én het heeft tal van marketing mogelijkheden! Heb je besloten om een betaald plan uit te proberen? Met de code 'Z2DAMD' krijg je een maand extra, gratis en voor niks!

Een gratis trial kan je aanvragen op hun website.

Imagen ai


Artificiële intelligentie is momenteel aan het boomen en het zou niet slim zijn om er geen gebruik van te maken. Ik hoorde van andere fotografen over Imagen en was eerst heel sceptisch - het programma bewerkt je foto's voor jou. En nee, het is niet gewoon een filter erover slaan, maar de witbalans aanpassen, de belichting, etc, en dat voor élke foto apart.

Dus ik probeerde het uit en stond versteld; de basis was elke keer perfect en ik moest enkel nog kleine tweaks doen om de foto's te perfectioneren naar hoe ze in mijn ogen perfect zijn. Het verkortte mijn bewerkingstijd met zeker de helft en dat voor een spotprijs!

Geloof je me niet? Probeer het zelf eens: door hier te klikken, krijg je van mij 1500 gratis edits in Imagen!

Yellow rebel


Al mijn albums en prints bestel ik bij het Nederlandse bedrijf Yellow Rebel. Ze leveren heel mooi en kwalitatief materiaal en zijn bovendien zeer goed bereikbaar als er iets misloopt. Nog een groot pluspunt: de klantendienst is in het Nederlands :-)

Via deze link krijg je €10 korting op een bestelling van €100!

SpaceSaver


Dit is heel handige software dat ik voor elke reportage gebruik. Nadat ik de foto's bewerkt en geëxporteerd heb uit Lightroom, haal ik ze hier altijd nog eens door voordat ik ze upload in Pic-time. Het verkleint de bestanden zonder enig verlies van kwaliteit. De voordelen? De foto's nemen minder plaats in op je harde schijf, je website zal sneller werken als je foto's met een kleinere bestandsgrootte upload, ...

Kortom, een zeer nuttige software aan een zeer democratische prijs! Hier vind je alvast meer info terug.