Voor fotografen

The Ultimate Photographer's Workshop

5 februari 2023

Fotografen, opgelet! 🤩
Struggle je met bewerken in Lightroom Classic? Heb je geen flauw idee hoe je sociale media kan inzetten voor jouw zaak? Wil je jouw ideale klant aantrekken, maar je weet niet hoe? En die prijszetting, hoe begin je daaraan?
Wij organiseren een dag vol workshops voor fotografen waar we antwoord geven op alle bovenstaande vragen en meer! 🔥

Alle info

Als ondernemer heb ik de voorbije jaren zelf heel wat zaken aangeschaft om mijn workflow te optimaliseren, denk maar aan cursussen, software, coachings, ... Hieronder deel ik mijn favorieten!

Flodesk


Flodesk is een programma waarmee je de mooiste mails kan maken dat de klant écht aanspreekt. Ook kan je er vanalles in automatiseren; een voorbeeld hiervan is dat je mijn huwelijksbrochure rechtstreeks vanaf mijn website kan downloaden zonder dat ik hierin moet tussenkomen! Allemaal dankzij Flodesk, en ik kan jou maar liefst 50% korting geven als je hier klikt!

Pic-time


Pic-time is een platform waarmee ik foto's deel met mijn klanten via persoonlijke, online galerijen. Het zorgt voor een fantastische client experience: vergeet Dropbox om je foto's door te sturen! In de plaats daarvan beleeft je klant de fotoshoot opnieuw dankzij geïntegreerde slideshows van de beelden én het heeft tal van marketing mogelijkheden! Heb je besloten om een betaald plan uit te proberen? Met de code 'Z2DAMD' krijg je een maand extra, gratis en voor niks!

Een gratis trial kan je aanvragen op hun website.

SpaceSaver


Dit is heel handige software dat ik voor elke reportage gebruik. Nadat ik de foto's bewerkt en geëxporteerd heb uit Lightroom, haal ik ze hier altijd nog eens door voordat ik ze upload in Pic-time. Het verkleint de bestanden zonder enig verlies van kwaliteit. De voordelen? De foto's nemen minder plaats in op je harde schijf, je website zal sneller werken als je foto's met een kleinere bestandsgrootte upload, ...

Kortom, een zeer nuttige software aan een zeer democratische prijs! Hier vind je alvast meer info terug.