Voor fotografen


Op deze pagina deel ik tips & tricks voor mijn medefotografen!


The Story Sessions


Op 2 oktober 2022 gaat de tweede editie van the story sessions door, onze styled shoot voor fotografen! Het zal weer de moeite worden, met een grote variatie aan settings, stylings en modellen. Alle info (prijs etc.) vind je terug door op onderstaande knop te drukken!


Een efficiënte workflow


Als ondernemer heb ik de voorbije jaren zelf heel wat zaken aangeschaft om mijn workflow te optimaliseren, denk maar aan cursussen, software, coachings, ... Hieronder deel ik mijn favorieten!

Flodesk


Flodesk is een programma waarmee je de mooiste mails kan maken dat de klant écht aanspreekt. Ook kan je er vanalles in automatiseren; een voorbeeld hiervan is dat je mijn huwelijksbrochure rechtstreeks vanaf mijn website kan downloaden zonder dat ik hierin moet tussenkomen! Allemaal dankzij Flodesk, en ik kan jou maar liefst 50% korting geven als je hier klikt!

Pic-time


Pic-time is een platform waarmee ik foto's deel met mijn klanten via persoonlijke, online galerijen. Het zorgt voor een fantastische client experience: vergeet Dropbox om je foto's door te sturen! In de plaats daarvan beleeft je klant de fotoshoot opnieuw dankzij geïntegreerde slideshows van de beelden én het heeft tal van marketing mogelijkheden! Heb je besloten om een betaald plan uit te proberen? Met de code 'Z2DAMD' krijg je een maand extra, gratis en voor niks!

Een gratis trial kan je aanvragen op hun website.

SpaceSaver


Dit is heel handige software dat ik voor elke reportage gebruik. Nadat ik de foto's bewerkt en geëxporteerd heb uit Lightroom, haal ik ze hier altijd nog eens door voordat ik ze upload in Pic-time. Het verkleint de bestanden zonder enig verlies van kwaliteit. De voordelen? De foto's nemen minder plaats in op je harde schijf, je website zal sneller werken als je foto's met een kleinere bestandsgrootte upload, ...

Kortom, een zeer nuttige software aan een zeer democratische prijs! Hier vind je alvast meer info terug.